Wie zijn wij

Wie is MHR Security Service

Fijn dat u onze website bezoekt. Mijn naam is Ronald van Oeveren en ik ben adviseur bij het mooie MHR Sercurity Service en run dit bedrijf samen met mijn vrouw Priscilla. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen op ieder beveiligingsgebied. Wij hebben circa 17 collega's in dienst variërend van hostess tot beveiliger iedereen heeft een belangrijke functie bij ons. Zelf werken wij ook op de vloer mee om zo de lijntjes kort te houden en het contact met de opdrachtgever te optimaliseren. Steeds meer klanten waarderen onze inzet, betrouwbaarheid en dat tegen een scherp tarief!

Als iedereen gaat slapen gaan wij
voor uw veiligheid zorgen

Toezicht houden en controleren in de nachtelijke uren, dat zijn de voornaamste taken van ons als MHR-beveiliger. Dit doe wij door te surveilleren, de wacht te houden of te begeleiden.

Maar ook via cameratoezicht en de computer. Hierdoor voorkomen we diefstal, vernielingen en ongevallen.

Is er toch sprake van een incident of calamiteit, dan ondernemen wij meteen actie en proberen de situatie kordaat en kalm onder controle te krijgen. En wil iemand 'snachts de weg aan ons vragen of op zoek naar een parkeerplaats, dan staan wij hem vriendelijk en klantgericht te woord. Want dienstverlenende werkzaamheden behoren ook tot het takenpakket van onze beveiliger.

Hier staan wij voor

Wij zouden u het liefst vertellen voor welke bedrijven, organisaties en particulieren MHR-Service beveiligingsprojecten uitvoert en heeft uitgevoerd. Daar zijn we namelijk best trots op als organisatie. Maar u kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat we het vertrouwen van onze opdrachtgevers niet willen beschamen dus hierover niets bekend maakt. Opdrachten en opdrachtgevers worden door MHR beschermd tegen invloeden van buiten af.

Een nieuwe kijk op beveiliging

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Maar wij leveren natuurlijk ook technische beveiliging.Wat denk u van CCTV / Camerabewaking via een app of Verborgen camera's met betrekking tot diefstal. MHR-Service levert zijn diensten met vol vertrouwen! Kwalitatief hoogstaand, vaksecuur en doelgericht is de missie van ons bedrijf. Qua diensten kunt u bij MHR terecht voor vrijwel iedere vorm van beveiliging. MHR biedt u altijd een passende oplossing. We nodigen u dan ook graag uit om eens contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of een vrijblijvend gesprek

Ons team

MHR Security Service is als een familie. Onze medewerkers worden geselecteerd op kennis, kunde en betrokkenheid bij ons bedrijf en onze opdrachtgevers. Alleen zo kan een team als een echt team functioneren, altijd op elkaar kunnen rekenen en voor optimale veiligheid zorgen.

Al onze medewerkers zijn gescreend door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Tevens beschikken zij allemaal over BHV en EHBO diploma’s.